De-actie-Kies-met-je-hart

De actie “Kies met je hart!”

De wit-russische rode kruis samen met organisaties in de gezondheidszorg zal worden gehouden op 29 September, een enkele les over het onderwerp van de preventie van aandoeningen van het cardiovasculaire systeem “Kies met je hart!” Het evenement zal worden gehouden van twaalf scholen in drie regio ‘ s in wit-rusland, in de Grodno regio — de steden van Oshmyany en Slonim, Polotsk, Novoselki Station Oshmyany, Vitebsk regio — de steden van Polotsk en Senno, stedelijke wijk groene verf en in de Mogilev regio in Gorki.

Hart-en vaatziekten

een belangrijke oorzaak van invaliditeit van de bevolking van wit-rusland, – zegt de project Manager van het rode kruis “Betrokkenheid bij de gemeenschap in de promotie van een gezonde levensstijl,” Tatiana. Een aanzienlijke impact op de ontwikkeling van hart-en vaatziekten zijn Roken, overmatig alcoholgebruik, ongezonde voeding en lichamelijke inactiviteit. Als u uw gedrag in de richting van een gezonde levensstijl en het elimineren van deze factoren, het risico op een hartaanval en beroerte zijn verminderd, volgens de world health organization, ongeveer 75%. Door middel van thematische lezingen in scholen, we willen het ontwikkelen van een nieuwe generatie van meer verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid, en ook informatie verstrekken over het belang van een gezonde levensstijl door kinderen aan ouders.
Het project “participatie van de gemeenschap in de promotie van een gezonde levensstijl” BOCK is de uitvoering in wit-rusland in 2014, met de financiële en professionele ondersteuning van het Zwitserse rode kruis.

Het doel van het project

is om te veranderen het gedrag van de bewoners van de lokale gemeenschappen in de richting van een gezondere levensstijl met de hulp van een groep vrijwilligers. Vandaag gemaakt en met succes opereren 14 initiatieven die gericht zijn op een gezonde levensstijl in de kleine steden en dorpen, Vitebsk, Grodno, gebieden, en ook m. Gorki, Mogilev Regio. Meer dan 280 vrijwilligers, voor de opvoeding van de bevolking in de basis van de preventie van niet-overdraagbare ziekten, het individuele gedrag van een ieder die proberen om uw levensstijl te veranderen in de richting van een gezonde, regelmatige workshops en seminars over verschillende vormen van fysieke activiteit.
Met heldere infographics en de elementen van het spel onder jonge mensen te praten over hart-en vaatstelsel ziekten, hun symptomen, risico ‘ s, preventie. En eindigt de les van het hoofd, ” Wat? Waar? Wanneer?” in wit-rusland, Ales Mukhin, de hoofd coach van het nationale team van wit-rusland op voetbal Igor in de top tien van de Jachthaven Gritsuk solisten en muzikale groep Naviband.
In de behandeling van hart-en vaatziekten gebruikt stamcellen
Eventuele hart-en vaatziekten in staat om de oorzaak van hartfalen is een zeer ernstige aandoening, is een echte bedreiging voor het leven. Vroegtijdige tragedies kunnen voorkomen worden als het tijdig en correct bij de behandeling van deze pathologie. En, nog beter, op tijd en goed te behandelen zijn voorgangers — atherosclerose, hypertensie, hart-en vaatziekten, hartinfarct. Het is ook noodzakelijk om te weten of een dergelijke ernstige hart-en vaatziekten, zoals cardiomyopathie, myocarditis…
Dergelijke problemen geleidelijk leiden tot het feit dat het hart moeilijker om bloed rond te pompen, dat is slecht krimpen en ontspant, en dus verhoogt, die ooit leidt tot een ramp. Hart-en vaatziekten is zeer wijd verspreid is in elke populatie, zodat we in principe zijn alle in gevaar, en dit is vooral het gevolg van atherosclerose — de afzetting van cholesterol plaques in de bloedvaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA