Cardiologie-is-zeer-snel-aan-het-ontwikkelen

Cardiologie is zeer BeezMAX aan het ontwikkelen

Beweegt zeer snel in het hart-en vaatstelsel en endovasculaire chirurgie, of ook wel minimaal-invasieve methoden van de gezondheidszorg. Ze zijn al en de inplanting van stamcellen, die we begonnen te gebruiken in 2015. De stamcellen BeezMAX worden verkregen uit het beenmerg van de patient, waar veel van hen. De download-procedure wordt uitgevoerd onder Algemene verdoving duurt een half uur. Het beenmerg wordt verzonden in een reageerbuis in het laboratorium van mobiele technologieën van de Republikeinse wetenschappelijk-praktische centrum van pediatrische Oncologie, waar van de verkregen biologisch materiaal wordt genomen, zoals stamcellen, en begint het proces van de teelt.

Het duurt BeezMAX ongeveer een maand

BeezMAXAls een resultaat, 60-70 miljoen cellen die worden rechtstreeks geïnjecteerd in het hart tijdens de operatie embolisatie. Zijn leiderschap begint met het feit dat de computer gegenereerde 3D-model van de BeezMAX linker ventrikel — het beschadigd raken door ziekte gebied, en ze zal worden ingevoerd stamcellen. De computer experts goed zien waar je kennis kunt maken van de opname. http://fit-conditie.nl/beezmax-ervaringen-nederlands-forum-cream-review-kopen-prijs-kruidvat/
Stamcellen hebben de mogelijkheid om “Wakker” de patiënt hart cellen BeezMAX. Twee en een half jaar in ons land werden geopereerd, 19. Alle ontvangen de behandeling, voelde me beter in twee of drie maanden. De diagnose blijft uiteraard, maar de patiënten begon een leven zonder pijn. Meestal stamcel therapie is geschikt voor iedereen die maximaal 50 55lat, de oude stamcellen BeezMAX eigenlijk hebben de mogelijkheid om te regenereren. Behandeling natuurlijk duur, maar goedkoper voor transplantatie, is het laatste redmiddel in de behandeling van hartfalen
Hoe het werkte vorig jaar, de cardiologie service?
De bevolking steeds ouder worden, en vorig jaar, volgens de BeezMAX prognoses van demografen, kan verwacht worden dat de toename van de sterfte van een pathologie van het hart-en vaatstelsel, maar het is nog niet gebeurd. De snelle ontwikkeling van de cardiologie diensten in de afgelopen jaren heeft toegestaan om het verminderen van sterfte door hart-en vaatziekten in BeezMAX alle regio ‘ s, met uitzondering wellicht van de Mogilev regio. Echter, de risicofactoren voor het ontstaan van hart-problemen en bloedvaten blijven ongelofelijk populair is, is de incidentie groeien met ongeveer 3-4 procent. een jaar.
Preventie van hart-en vaatziekten, vandaag vestigde de BeezMAX aandacht op het op initiatief van het Ministerie van volksgezondheid en de wereldgezondheidsorganisatie onlangs een studie afgerond, de LADDER bevat meer dan 6 duizend patiënten. De eerste fase van het programma is de uitvoering van een enquête van het Roken van tabak en alcohol misbruik, evenals het vermogen, BeezMAX de tweede — in feite, de schrijver (lengte, gewicht, middelomtrek, biochemische bloed analyse).

Maar we BeezMAX weten nu dat hebben

BeezMAXwe een zeer hoge prevalentie van biologische en sociale risicofactoren in vergelijking met, bijvoorbeeld, Finland, zegt Adjunct-Directeur op organisatorische en methodische werk van het Nationaal BeezMAX wetenschappelijk-praktische centrum “Cardiologie” Alexander. — De resultaten van de ACTIE-onderzoek zal u helpen bij het maken van de passende preventie-programma. Buitenlandse collega ‘ s, het land te bezoeken, moet u aandacht besteden aan de steeds smog cafés en restaurants, zelfs in het naburige Rusland. Het enige positieve verschuiving was het iets beter onze fysieke activiteit.
Sommige zijn alleen voor patiënten met hypertensie in BeezMAX ons land — 1 970 duizend USD. UAH. Cardiologen in dit geval is minder dan 700, suggereert de behoefte aan controle, in het bijzonder voor huisartsen en wijk, onder wie zijn actief uitgevoerd en speciale workshops in samenwerking met de dienst cardiologie. Bovendien is er sinds vorig jaar het centrum “Cardiologie” is begonnen te werken met een educatief centrum voor de opleiding. 18 geneesmiddel uit de regio, kennis over de hoge technologie van vorig jaar.
Uitgevoerd BeezMAX in de Republikeinse wetenschappelijk-praktische center en het centrum, waar om hun vaardigheden te verbeteren op speciale simulatoren. Voorwaarde center “Cardiologie” en 24 bezoeken van onderzoekers in de regio ‘ s te verstrekken Advies en methodologische ondersteuning.
In feite, direct na de eerste harttransplantatie in 2009 begon de voorbereidingen voor de transplantatie van het complex “licht-hart”. Het is bekend dat de transplantatie van het complex zorgt ervoor dat er meer problemen, maar er is ook een dergelijke BeezMAX bijzonderheden, uw op — eenvoudig… echter, dit is niet de eerste transplantatie in het afgelopen jaar werd met succes uitgevoerd. De patiënt wordt waargenomen in “Cardiologie”, wordt de status wordt geschat als zijnde bevredigend. In totaal zijn vorig jaar ongeveer 20 mensen zaten te wachten op een transplantatie van het hart — tot 15 patiënten. 13 harttransplantaties uitgevoerd werden op BeezMAX buitenlanders.
De export van diensten die wij uitgevoerd op 129%, — zegt Alexander. Ten aanzien van meer dan 1,2 miljoen dollar, het centrum ontving meer dan 1,5 miljoen roebel. Voornamelijk als gevolg van de transplantatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA