Atherosclerose-ontwikkelt-enige-tijd-onzichtbaar-voor-de-mens

Atherosclerose ontwikkelt enige tijd onzichtbaar voor de mens

en vooral als we ons niet echt zorgen over je gezondheid, en weet het niet”, vertelt het hoofd van het laboratorium van chronisch falen van de Republikeinse wetenschappelijk-praktische centrum “Cardiologie”, doctor in de medische Wetenschappen, Elena— aan de andere kant, kan worden bestudeerd om te weten over hun ziekte, maar niet op of neem verkeerd voorgeschreven behandeling. In het einde, het gebeurt dus dat, ondanks een dergelijke behandeling, atherosclerotische plaques, blijft groeien in omvang en sterk verminderen van de grond speling in de tank. De patiënt begint pijn te voelen, eerst op inspanning, en met de ontwikkeling van de pathologie in de rest. Pijn syndroom geeft aan de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Weer hetzelfde in dergelijke gevallen is niet altijd effectieve behandeling. Een groep van geneesmiddelen genaamd, helpt bij het vertragen van de groei van plaque en voorkomt nieuwe, maar lossen die niet.

Helpen in dit geval kan de werking

Met de leeftijd in alle schepen die verschijnen op de plaquette, maar dit proces heeft zich echt ontwikkeld in het kader van de verschillende scenario ‘ s: in een, zeer snel, daarom hebben we gevallen dezelfde

hartaanval op jonge leeftijd en in anderen, zelfs in de zeer oude leeftijd, cholesterol, plaque, genoeg, het systeem, de bloedsomloop is het normaal, is het feit dat we met een bepaalde mate van voorwaardelijkheid om te zeggen dat de schepen worden “zuiver.” Er zijn zo veel factoren die van invloed zijn op onze gezondheid. Het is niet alleen belangrijk de juiste behandeling, maar ook een gezonde levensstijl, en onze genetica — een aanleg voor deze pathologie. Soms kunt u wijzigen hoog cholesterolgehalte, maar blijft een hoge bloeddruk, waardoor schade aan de bloedvaten en het hart. Veranderen slechter kan, bijvoorbeeld, een virale infectie… Heel moeilijk om alles te maken, hoewel vaak het probleem ligt in het feit dat onze patiënten zijn het negeren van de hun toegewezen behandeling, kan het overslaan van de drugs, alleen om het aanpassen van de dosis. http://codearno.info/
“Voor een lange tijd zijn wij niet in staat, en niet voelen van de pijn, en vooral degenen die hebben een hoge drempel voor pijn, maar we kunnen voelen en volledig negeren, zegt Elena. — Mensen met een hart aanval op de benen staan. Echter later is, gedurende enkele plotselinge studie zal laten zien.

Het probleem is dat mensen

geen kostbare tijd, niet ontvangen van de benodigde behandeling,… Verschillende problemen met de bloedvaten en het hart, hebben een karakteristieke eigenschap —ze kan zelfs gebeuren bij lage belasting en in rust. Ook begint op te zwellen. Najważniejszeniebezpieczne is dat patiënten verder worden genegeerd, ga niet te worden onderzocht. In mijn mening, het is een misdaad tegen jezelf om niet te weten dat hun bloeddruk en cholesterol”.
Eenmaal per jaar, wat ons volk nodig om een echo van het hart
maar als er vermoedens, pijn in het hart, als naaste familieleden hebben ziekten van de bloedvaten en hart, het moet te doen echografie van het hart — deze methoden elkaar aanvullen. U kunt gaan door middel van deze studie en diensten, dat is, voor zichzelf — niet erger zal zijn, maar iedereen moet zorgen voor uw gezondheid. En in de transcriptie, ga dan naar uw arts. In elk stadium van de ziekte en vier van hen, bieden hun methoden. In de vroege stadia, kan je beginnen met de therapie, maar het kan net zo effectief als we zouden willen. De ziekte is in ieder geval zal blijven, en ons doel is om aanzienlijk vertragen dit proces, om de patiënt de kwaliteit van leven. Om dit te bereiken, soms alleen met behulp van chirurgische of endovasculaire behandeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA